//Espressione
Welcome to //kugiranpelangi blog . Like My Blog ? Follow me and leave a tag │FollowDashboard
//Espressione
perlu ka bergadoh di alam maya??
Thursday, May 19, 2011 | 3:36 PM | 0 Love Letter
Dah jadi macam trend pulak sekarang org gaduh2 dalam blog...especially girls, gaduh xdak lah sampai membabitkan bercakaran each other, sorang tarik rambut, sorang tarik baju. tapi gaduh di sini bermaksud sama-sama duk balas entri...fuhh, jgn tak sangka blogger yg famous pun boleh gaduh taw... masing-masing duk pakat lawan entri... bukan calang-calang orang pulak tue yang bergaduh,ada yang blog dia pernah masuk magazine lgi... kadang-kadang toe ayat yang disampaikan agak pedih lah sampai boleh mematikan mood individu tersebut... 


x terkecuali jgk dgn facebook...tp aq rsa paling byk sekali kt dlm facebook la... tiap2 hari aq bca sat orng ney mrah sini... esok orng nu plak marah sna.. hey, kalau da marah sgt face to face lah..kan lebih gentle...:)

Well,  saya hanya lah blogger yg biasa and masih newbie lagi hehe..cuma nak kongsi pendapat ja tentang perkara mcm ni. x bole deny perempuan kan hati macam kristal, fragile and very sensitive. Jadi, pompuan mudah luah apa yang berada dalam hati depa berbanding lelaki. lelaki prefer untuk diam dan bersifat co0l ja. tapi pompuan sebaliknya, akan luah dekat bestie/bff mahupun di dalam blog. tak gitu?


by : jeansbeans.tmblr 
apa2 pn... kan hidop tenang tnpa berdendam kt orng...
so let's it fly with the winds..






> <$BlogItemCommentCount$> Comment(s)
Past | New
the owner

•Hidayati Amni •18 y/o •kedahan •jobless

Navigations Here

About Links Entries

Taggie


Credit Section


Template by : Atirah Hayati .
Basecode by : Jaja
Image by One | Two .
Best view at Google Chrome only .

src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js">