//Espressione
Welcome to //kugiranpelangi blog . Like My Blog ? Follow me and leave a tag │FollowDashboard
//Espressione
fixie bike trend masa kini..?
Thursday, February 9, 2012 | 5:28 PM | 0 Love Letter


 

bila tgk orang ronda nek bnda nie kt depan rumah aq.. mata aq berpinar2 ja..
ohhhh fixieeeee.. 
hati time tu jgn dok kata la memberontak nk bnda alah tu.. *act mcm ribut katrina la kan
oleh sebab aq dah tak tahan sgt dgn hati yg memberontak tu so aq try la buat request to my daddy.. *aq tak letak harapan yg tinggi tp hanya sekadar meluahkan perasaan..sob sob sob

response abah aku:: alah.. xpayah la.. fixie tu bkn ada brek..bahaya.. kalau dah teringin nk naik sgt.. guna ja basikal abah.. siapa ada gear lgi tauuu.. lgi pun perempuan tak elokk merayau2 naik basikal..

response aku:: ouh..ok..*speechlesssss

bila aq luah kan dkt si jantong hati.. 
dia ckp:: bie sekarang dah besaq panjang.. tak kan nk naik basikal lgi kot.. mmg la trend tp tu trend 'BUDAK SEKOLAH'.. sekarang bie bukan budak sekolah, dah boleh cari duit sendiri..dah boleh support barang2 rumah yg tak cukop kt rumah.. *ringan kan beban parents bukan tambah kan beban parents..

response aku:: speechlesssssssssssssssssssssssssssssssssss...-,-'

~awak thanks for the motivation...iloveyoufreakingdamnmuch..:)
~fixie awak bukan lah pegarang jantong saya lagi.. *selamat tinggal romeoo :'(






> <$BlogItemCommentCount$> Comment(s)
Past | New
the owner

•Hidayati Amni •18 y/o •kedahan •jobless

Navigations Here

About Links Entries

Taggie


Credit Section


Template by : Atirah Hayati .
Basecode by : Jaja
Image by One | Two .
Best view at Google Chrome only .

src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js">