//Espressione
Welcome to //kugiranpelangi blog . Like My Blog ? Follow me and leave a tag │FollowDashboard
//Espressione
kini aku kembali utk yg ke-108 kali
Sunday, September 16, 2012 | 11:06 PM | 0 Love Letter
hello preety and hensome .. jujur aku ckp yg tgn aku telsh keras utk menaip blog & otak pon makin beku dek kerana lama hat terok tak update blog..
last aku update bulan 5 and sekarang dah bulan 9.. hamek kau lama gila kot..
aku dulu zaman sekolah rancak la update blog.. ya lah kan.. mak suroh masok dlm bilik study tp benda lain yg aku buat.. *pecah rahsia
sekarang aku still lgi menganggur mcm orang gila.. tp not bad lah kan sbb aku boleh spent time dgn famili puas2..
hari nie abah aku dah nk bertolak ke Mekah..flight ke Mekah mlm rabu so aku follow p KL ptng nie lah..

selamat menunaikan rukun islam yg kelima Abah.






> <$BlogItemCommentCount$> Comment(s)
Past | New
the owner

•Hidayati Amni •18 y/o •kedahan •jobless

Navigations Here

About Links Entries

Taggie


Credit Section


Template by : Atirah Hayati .
Basecode by : Jaja
Image by One | Two .
Best view at Google Chrome only .

src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js">